Тиждень відділення електротехніки, автоматики та бухгалтерського обліку
Запрошуємо на навчання
Рисунок11

Рисунок11

11111111111г

Рисунок11

Коментарі
    Рубрики

    Тиждень відділення електротехніки, автоматики та бухгалтерського обліку

       Хочу поділитися враженнями про тиждень відділення електротехніки, автоматики та бухгалтерського обліку, в якому я безпосередньо брав участь.

       Цей тиждень, як і у звичайних людей, починався з понеділка, дня, коли у нас проходило спортивне свято «Здорова молодь – здорова Україна!». Це був веселий захід з естафетами та конкурсами. Звісно, були присутні й гості, справжні майстри своєї справи: чарівні, неймовірні гімнастки з Обласної дитячо-юнацької спортивної школи та мужні вихованці спортивного клубу «Октант».

       Вівторок, хоч у багатьох людей не виділяється, в нас був одним з веселіших днів. Можливо, хтось вже був на нашому сайті, знайомився з програмою тижня відділення і побачив, що там був запланований лекторій за матеріалами громадської організації Эко Город «Велика шкода маленьких батарейок». Це був дуже змістовний захід, завдяки якому ми всі дізналися, як важливо правильно утилізувати навіть найдрібніші батарейки. В нашому коледжі встановлено спеціальний контейнер, і тепер всі використані батарейки ми зносимо лише до нього.

       Та цей захід був не єдиний. В цей же день проводився турнір з, усіма нами обожнюваної, гри Counter-Strike! Ще одна зручна можливість для всіх студентів показати свої приховані таланти та здобути переможні бали для своєї групи. Хоча я не був учасником цього змагання, проте заповзято вболівав за нашу команду.

       Середа — день коли в нашому коледжі оберталася астрономічна для студентів сума коштів. Більше того, самі студенти її заробили. В нас відбувся Осінній благодійний ярмарок. Відмічу, що кожна група приклала максимум зусиль,  жоден із студентів не залишився байдужим, і в результаті вдалося зібрати кошти, які допоможуть Євгену Ковалю пройти операцію з пересадки серця.

       Я отримав величезне задоволення від заходу. Адже приготувати смачну їжу -це одне, продати її — інше, а віддати отримані кошти на добру справу — це взагалі неймовірні відчуття.

       Четвер. В цей день проводився конкурс «Годівничка для пернатого друга», який проходив під гаслом: Менше коштів — більша користь.  Студенти проявляли не аби яку винахідливість, щоб здобути собі перемогу, адже виготовити годівничку необхідно було із раніше вживаних, використаних, майже викинутих на смітник матеріалів.

       І нарешті — п’ятниця! Найвеселіший день на цьому тижні, і пов’язано це не стільки з майбутніми вихідними, а скоріше з розважальною концертною програмою, яка закривала тиждень відділення електротехніки, автоматики та бухгалтерського обліку. Я не буду описувати всього, що відбувалося на цьому святі. Скажу лише, що учасники дуже довго і ретельно готувалися до конкурсу «Родзинка відділення»: продумували до найменших деталей свою презентацію, свій сценічний образ та свій творчий виступ. Не дивлячись, на всі труднощі і непередбачувані ситуації, захід вдався на славу. До нас знову завітали гості – Народний колектив. Театр танцю «Ліла», який вразив всіх професійно виконаним іспанським фламенко. А глядачами, окрім студентів та викладачів коледжу були учні Старобілоуської школи. Всі глядачі отримали порцію позитиву, а учасники задоволення в процесі підготовки та реалізації задумів. В результаті оцінок, виставлених журі і глядачами, Родзинкою відділення стала Меркель Ганна. А найсильнішою, найактивнішою, найпотужнішою, простіше сказати найкращою групою на відділенні за результатами всього тижня стала група БОД-116 – наші першокурсники!

       Чудовий тиждень! Саме з таких насичених подіями днів і складається веселе студентське життя!

    Тимур Арзікулов

    АВД-114

    Оставить комментарий

    Оголошення
    Архів
    Скринька довіри
    Скринька довіри
    Телефони довіри

    Дитяча лінія 116 111 або 0 800 500 225 (з 12.00.До 16.00);
    Гаряча лінія щодо булінгу 116 000;
    Гаряча лінія з питань запобігання насильству 116 123 або 0 800 500 335;
    Уповноважений Верховної Ради з прав людини 0 800 50 17 20;
    Уповноважений Президента України з прав дитини 044 255 76 75;
    Центр надання безоплатної правової допомоги 0 800 213 103;
    Національна поліція України 102.


    Хостинг для WordPress сайтов